پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه مازندران
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  • مجموعه مقالات
  • پوستر
  • معرفی رویداد
  • محور رویداد
  • کمیته علمی
  • کمیته برگزار کننده

برگزار شده توسط : دانشگاه مازندران


اولین همایش ملی نوآوری در صنایع سبز

تاریخ برگزاری : 06 دي ماه 1402


1- ریزپوشانی ترکیبات ضد میکروبی طبیعی: روشی نوآورانه در سامانه های غذایی

GII1-00860088   

اسانس اکلیل کوهی یک ترکیب فنلی طبیعی با اثر ضد میکروبی بالا می باشد. با این حال، کاربرد آن به دلیل حلالیت کم در آب، ناپایداری و فرارر بالا محدود است. در بررسی صورت گرفته، اسانس اکلیل کوهی در نانوساختارهای نشاسته ذرت با آمیلوز بالا با روش کمپلکس سازی و...

دریافت مقاله کامل

2- بررسی میزان امواج الکترومغناطیس درانواع تلفن همراه هوشمند در حالت های مختلف

GII1-00660020   

پیشرفتهای تکنولوژی در قرن بیستم با وجود دستاوردهای بسیاری که برای بشر داشته است باعث آلودگی هایی در محیط زندگی و کار شده است که اثرات زیان باری بر سلامت انسان ها می گذارند. میدان الکترومغناطیسی یکی از آلاینده هایی است که روز به روز اثرات مضر آن در زن و...

دریافت مقاله کامل

3- خودهی ساکارومایسیس سرویزیه در محیط کشت ملاس و بررسی راندمان و هزینه آن به عنوان پیش کشت

GII1-00910050   

هزینه محیط کشت در مراحل تخمیر و تولید محصولات حوزه زیست فناوری، یکی از عوامل مهمی است که پایداری اقتصادی را تامین می کند بنابراین، مسئله جایگزینی محیط کشتهای پرهزینه با محیط کشتهایی که بتواند ترکیبات لازم برای رشد مناسب میکرواورگانیسمها را با هزینه ک و...

دریافت مقاله کامل

4- بررسی پارامترهای آلودگی فیزیکی و شیمیایی فاضلاب شهربابل و ارائه راهکار اجرایی جهت ارتقای سیستم تصفیه خانه

GII1-01100057   

با توجه به افزایش جمعیت و دبی فاضلاب ورودی، افزایش ظرفیت تصفیه خانه ها بطوری که کیفیت پساب نیز در حد مطلوبی بهبود یابد مد نظر می باشد. که آن هم مستلزم سرمایه گذاری در این امر به طور مداوم می باشد. روش هایی که امروزه در سطح دنیا بطور گسترده و موفقیت آ و...

دریافت مقاله کامل

5- بررسی خواص و ویژگی‌های گیاه دارچین و ترکیبات موثر اسانس آن

GII1-00800044   

دارچین از گروه گیاهان دارویی دارای اسانس با کیفیت بالا می‌باشد. ویژگی‌های موجود در عطر و طعم ادویه دارچین به علت وجود ترکیبات فنلی و فرار قلمداد می‌شود. همچنین از دیگر ویژگی‌های آن می‌توان به ضد التهاب، ضد تومور و ضدسرطان بودن اشاره کرد. به همین دلیل و...

دریافت مقاله کامل

6- بررسی خواص دارویی-غذایی آویشن و ویژگی‌های اسانس آن

GII1-00800043   

ترکیبات بسیاری در گیاه آویشن وجود دارد که هرکدام خواص درمانی متفاوتی دارند از جمله این ترکیباتی در اسانس این گیاه موجود است میتوان به تیمول، کارواکرول، لینالول، سیمن، تیمن و آلفا پی نن اشاره کرد. درصد موجود این ترکیبات بسته به شرایط محل کشت، زمان برد و...

دریافت مقاله کامل

7- بررسی راهکارهای ارتقاء سطح رهایش ترکیبات آنتی اکسیدانی از بسته بندی فعال در سامانه های غذایی

GII1-00860052   

بسته بندی آنتی اکسیدانی فعال، فناوری نوینی برای افزایش ماندگاری ماده غذایی می باشد که منجر به حفظ بیشتر ترکیبات طعم دهنده، استفاده کمتر نگهدارندها در ماده غذایی می گردد. هدف از این مطالعه، بررسی رفتار و عوامل رهایش کننده آنتی اکسیدان ها از پوشش های ا و...

دریافت مقاله کامل

8- بررسی اثر هم افزایی کوئرستین و سیرینجیک اسید به عنوان مکمل های طبیعی بر ظرفیت تام آنتی اکسیدانی مخچه درمدل آلزایمر القا شده باSTZ در موش صحرایی نر

GII1-01370129   

کاربرد داروهای گیاهی به عنوان یکی از بالقوه ترین استراتژی های درمان برای مهار اثرات اضطرابی و کاهش سطح استرس اکسیداتیو در بیماری هایی نظیرآلزایمر اثبات شده است، از جمله این متابولیت ها می توان به سیرینجیک اسید و کوئرستین اشاره کرد. هدف از این مطالعه، و...

دریافت مقاله کامل

9- طراحی الگوی «7R+3R» مدیریت انرژی و پسماند در شرکت سیمان زنجان

GII1-01290087   

سازگاری با محیط زیست شرطی حیاتی برای فعالیت های اقتصادی و تولیدی است. برای سازگاری با محیط زیست و کنترل آهنگ تغییرات اقلیمی، کاهش تولید پسماند و مدیریت انرژی، به استراتژی های تعیین کننده ای در برنامه ریزی ها تبدیل شده اند. استراتژی کاهش تولید پسماند و...

دریافت مقاله کامل

10- پتانسیل آمارانت در تولید محصولات غذایی فراسودمند و فاقد گلوتن

GII1-00880037   

امروزه استفاده از آرد شبه غلات در فرمولاسیون مواد غذایی به دلیل ارزش تغذیه اي بالا و نیز تامین امنیت غذایی برای جمعیت رو به رشد جهان مورد توجه قرار گرفته است. به علاوه با توجه به عدم حضور پروتئین گلوتن در شبه غلات و اهمیت رژیم غذایی بدون گلوتن برای ب و...

دریافت مقاله کامل

11- اثر مصرف انرژی، جهانی شدن و رشد اقتصادی بر محیط زیست

GII1-01550141   

ایران را با داشتن منابع سرشار انرژي می توان سرزمین انرژي نامید، اما متأسفانه منابع انرژي کشور به صورت بی رویه و غیربهینه مصرف می گردد. امروزه، انرژی در کنار دیگر عامل ها و نهاده ها نقش تعیین کننده ای در رشد اقتصادی کشورها داشته و اهمیت آن همچنان رو ب و...

دریافت مقاله کامل

12- بررسی روش های شبیه سازی و بهینه سازی فرآیند تولید هیدروژن از زباله های پلاستیکی

GII1-01020063   

تولید و مصرف جهانی پلاستیک طی چند دهه اخیر با سرعت نگران کننده ای افزایش یافته است. تجمع زباله های پلاستیکی، فراگیر و پایدار به طور همزمان در محل های دفن زباله و محیط زیست افزایش یافته است که خود منجر به مشکلات اجتماعی، زیست محیطی و اقتصادی شده است. و...

دریافت مقاله کامل

13- مدل‌سازی کمی‌سازی عدم قطعیت‌های منابع تجدیدپذیر و تصمیم‌گیری مبتنی بر ریسک در بهره‌برداری از ریزشبکه

GII1-01040056   

در تلاش برای ارتقاء شبکه‌های انرژی، منابع تجدیدپذیر به عنوان محور اصلی برنامه‌ریزی و مدیریت انرژی در نظر گرفته می‌شوند. اهداف اصلی این تحول، شامل بهینه‌سازی تولید و مصرف، برای دستیابی به سیستم انرژی پایدار و کم‌اثر محیطی است. در این مسیر، این مقاله ب و...

دریافت مقاله کامل

14- مسئولیت اجتماعی شرکت های تجاری در پایداری محیط زیستی مطالعه موردی استان مازندران با روش دِلفی

GII1-01470113   

مسئولیت اجتماعی شرکتها نسبت به محیط زیست یکی از شاخصهای اخلاق زیستمحیطی است. پایداری اکوسیستمهای مختلف در گرو توجه به این مهم در کنار دیگر مؤلفه ها می باشد. پژوهش حاضر در قالب یک مطالعه موردی در استان مازندران ضمن شناسایی ابعاد مسئولیت اجتماعی شرکتها و...

دریافت مقاله کامل

15- مروری بر کاربرد ترکیبات گیاهی طبیعی در غنی‌سازی محصولات نانوایی

GII1-00880065   

باتوجه به اهمیت غلات در جهان، غنی‌سازی فرآورده‌های حاصل از آن‌ها، بسیار مورد توجه قرارگرفته و مطالعات زیادی انجام شده‌است، زیرا اکثریت افراد جامعه این فرآورده‌ها را مصرف کرده و مصرف آن خطری را به‌دنبال ندارد، همچنین در تأمین انرژی لازم برای فعالیت رو و...

دریافت مقاله کامل

16- غشاءهای تبادل یونی: تولید، خواص و ساختار نانوالیاف تبادل یونی

GII1-00490077   

با توجه به افزایش جمعیت و افزایش تقاضای آب آشامیدنی سالم و اهمیت تصفیه فاضلاب جهت پیش گیری از انتقال بسیاری از بیماری ها نیاز به توسعه فناوری های پیشرفته مانند فرآیندهای الکتروشیمیایی است. فرآیندهای الکتروشیمیایی در تصفیه آب به سمت کاربردهای تولید ا و...

دریافت مقاله کامل

17- بررسی اثر رقم، دوره انبارمانی و سرعت بارگذاری بر انرژی گسیختگی و چغرمگی سیب زمینی

GII1-01460124   

در این تحقیق انرژی گسیختگی و چغرمگی دو رقم سیب زمینی( جلی و آلمرا) با آزمایش فاکتوریل در طرح پایه کاملا تصادفی با سه عامل، شامل 3 سرعت بارگذاری(10، 20 و 30 میلی متر بر دقیقه)، دو رقم( جلی و آلمرا) و چهار دوره انبارمانی(زمان برداشت(0)، 15، 30 و 45 روز و...

دریافت مقاله کامل

18- مروری بر پیشرفت های اخیر داربست های ساخته شده با الکتروریسی و کاربرد آنها در مهندسي بافت استخوان

GII1-01530119   

مهندسی بافت استخوان، بیومواد، سلول‌ها و عوامل زیست فعال را ادغام می‌کند تا گزینه‌های درمانی پیچیده‌ای را نسبت به انتخاب‌های معمولی پیشنهاد کند. داربست ها نقش اصلی را دارند و ساختار آن ها باید بیشترین شباهت را به بافت استخوانی داشته باشد . هم چنین س و...

دریافت مقاله کامل

19- بررسی مدیریت پسماند وضایعات مواد غذایی در جهان و ایران

GII1-01150075   

امنیت غذایی زمانی به وجود می آید که تمام مردم از یک غذایی سالم و با کیفیت برخوردار باشند. با افزایش جمعیت در کلان شهر ها، 3/1میلیارد تن ضایعات مواد غذایی در جهان تولید می شود، در کشور ایران سالانه حدود 35 میلیون تن مواد غذایی دور ریخته می شود. هدف ای و...

دریافت مقاله کامل

20- مروری بر روش های نوین خشک کردن در صنایع غذایی

GII1-00470005   

خشک کردن فرآیندی است که با صرف زمان و انرژی همراه است و با توجه به محدودیت منابع انرژی در جهان، در چند سال اخیر روش های نوینی که همراه با افزایش راندمان بهره وری از انرژی و صرف زمان کمتر، سبب افزایش کیفیت محصول خشک شده می شوند مورد توجه محققان قرار گ و...

دریافت مقاله کامل

21- اثر دمای پخت بر استحکام و انعطاف پذیری چسب اپوکسی جامد تک جزیی دوستار محیط زیست

GII1-00490108   

رزین‌های اپوکسی به خاطر چسبندگی خوب، مقاومت شیمیایی و حرارتی مطلوب، خواص مکانیکی عالی و مقاومت الکتریکی بسیار بالا می‌توانند به عنوان چسب و یا پوشش سطوح مورد استفاده قرار گیرد. از آنجایی که رزین اپوکسی جامد آلودگی محیط زیستی کمتری ایجاد می کند در این و...

دریافت مقاله کامل

22- بازطراحی خطوط همگانی شهر یزد به‌منظور ارتقاء حمل‌ونقل پایدار

GII1-01570132   

یکی از ارکان اصلی حرکت به سوی شهر سبز و توسعه پایدار، ترویج حمل‌ونقل همگانی و کاهش استفاده از شیوه‌های سفر شخصی است. بااین‌حال، این مهم تابه‌امروز در بسیاری از شهرهای ایران نادیده انگاشته شده‌است. در شهر یزد، به‌عنوان یکی از شهرهای مهم دارای ابعاد مت و...

دریافت مقاله کامل

23- ارائه رویکردی برای زمان‌بندی شارژ خودروهای الکتریکی در پارکینگ‌های عمومی با محدودیت شارژر

GII1-00620078   

پایداری شهری نیازمند پارکینگ‌های عمومی کارآمد است. عواملی چون مکان، دسترسی، ایمنی و اثرات محیطی در طراحی و مدیریت این پارکینگ‌ها مؤثرند. با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین همچون سیستم‌های پارک هوشمند، ایستگاه‌های شارژ وسایل نقلیه الکتریکی و زیرساخت‌های و...

دریافت مقاله کامل

24- گردشگری و اثرات آن بر محیط زیست

GII1-01550136   

گردشگری و یکی از بزرگترین صنایع در کل جهان بوده و در طول چند دهه ی اخیر رشد قابل توجهی داشته است. صنعت گردشگری به عنوان یکی از بخش های مشخص اقتصادی منجر به انتشار گازهای گلخانه ای و در نتیجه تغییرات آب و هوایی می شود. گردشگري صنعتی است که آثار اقتصاد و...

دریافت مقاله کامل

25- پیاده‌سازی دیجیتالی زنجیره ارزش مواد غذایی کشاورزی: مطالعه موردی مالزی

GII1-00790074   

انقلاب صنعتی چهارم تاکید قابل توجهی بر زنجیره ارزش بخش اقتصادی برای همگام شدن با آخرین تحولات در سیستم های اطلاعاتی و فناوری داشته است. تمرین کنندگان هنگام تدوین استراتژی ها و برنامه ریزی از ابزارها و ابزارهای مختلفی ، از جمله تکنیک زنجیره ارزش پورتر و...

دریافت مقاله کامل

26- بررسی نقش رفتار کارکنان در حفظ محیط زیست

GII1-00810036   

بی‌تردید فعالیت صنایع، ایجاد‌کننده بحران‌های گسترده زیست محیطی هستند که علم به تنهایی برای حل مسائل کافی نخواهد بود. از آن‌جا که جهت‌گیری رفتار نیروی انسانی شاغل می‌تواند یک عامل تعیین‌کننده در رفتار با محیط زیست باشد، از این رو، پژوهش حاضر با هدف بر و...

دریافت مقاله کامل

27- طراحی مبدل کد BCD به کد گری در مقیاس نانو و با استفاده از رویکرد کاشی در آتوماتای کوانتومی سلولی نقطه ای

GII1-00390047   

در حال حاضر، اتوماتای سلولی نقطه‌کوانتومی (QCA) یکی از فناوری‌های جدید در مقیاس نانو است که می‌تواند در مدارهای آینده استفاده شود. اغلب مدارهای دیجیتال با فناوری CMOS پیاده‌سازی می‌شوند، اما CMOS مشکلاتی مانند مصرف توان و اندازه مدار دارد. بنابراین، و...

دریافت مقاله کامل

28- سنتز نانوذرات زیرکونیوم دی اکسید دوپه شده با برخی از لانتانیدها نظیر یوروپیوم به روش مایکروویو به منظور ساخت حسگر نوری در تشخیص برخی از داروها نظیر لوودوپا

GII1-01160067   

لوودوپا، پیش ساز انتقال دهنده عصبی دوپامین، در دسته کتکول آمین ها قرار می گیرد و به دلیل عبور از سد خونی مغز، به سیستم عصبی مرکزی می رسد و می تواند برای درمان بیماری پارکینسون استفاده شود. اما عوارض جانبی این دارو منجر به شناسایی این دارو توسط روش ها و...

دریافت مقاله کامل

29- ازدست دادن مواد غذایی کشاورزی و مدیریت ضایعات: استراتژی های برد-برد برای استفاده مجددپایدار از میوه ها و سبزیجات دور ریخته شده خوراکی

GII1-01120100   

درجهان، مقدار زیادی از مواد غذایی در طول زنجیره تامین محصولات کشاورزی از بین می رود یا به زباله تبدیل می شود. مدل های اقتصاد دایره‌ای در سیستم های کشاورزی-غذایی می توانند با استفاده از آنها به عنوان یک منبع جدید، میزان اتلاف مواد غذایی و ضایعات تولید و...

دریافت مقاله کامل

30- بررسی راههای تخلیه لجن در تصفیه خانه فاضلاب جویبار

GII1-00610023   

چکیده: تأثیرات نامطلوب زیست محیطی ناشی از دفع نادرست فاضلاب شهری و صنعتی در حدی است که امروزه اجرای طرح های فاضلاب در مناطق شهری و روستایی کشور امری ضروری و بنیادی تلقی میگردد . مهمترین اهداف از احداث سامانه های تصفیه ی فاضلاب شامل حفظ بهداشت ه و...

دریافت مقاله کامل

31- مقایسه شاخص عملکرد زیست‌محیطی ایران و سایر کشورها در زمینه بازیافت پسماند و ارتباط آن با شاخص‌های اقتصادی

GII1-00660068   

شاخص عملکرد زیست‌محیطی، یک شاخص بسیار مهم و ترکیبی است که اهدافی را جهت نیل به کارایی محیط‌زیست مشخص می‌کند و موقعیت فعلی هر یک از اجزای تشکیل‌دهنده این شاخص را اندازه‌گیری کرده و چگونگی نیل به اهداف موردنظر هر کشور را ارزیابی می‌کند. مطالعات متعددی و...

دریافت مقاله کامل

32- کاربرد مواد تغییر فاز دهنده در مدیریت حرارتی باتری‌ها

GII1-01260123   

امروزه با افزایش جمعیت، تقاضا برای مصرف انرژی و محدودیت سوخت‌های فسیلی، موضوع ذخیره انرژی از اهمیت بالایی برخوردار است. درعین‌حال با رشد سریع فناوری درزمینه خودروهای هیبریدی و استفاده بهینه از انرژی، کنترل حرارتی و طراحی نسل جدید باتری در این خودروها و...

دریافت مقاله کامل

33- سنجش خواص فیزیکی فیلم دولایه برپایه پلی کاپرولاکتون و پروتئین/پلی ساکارید جهت اهداف بسته‌بندی مواد غذایی

GII1-01450111   

پلیمرهای زیست تخریب پذیر به عنوان راه حلی برای مشکل زباله های پلاستیکی در نظر گرفته شده اند. در این میان، پلی کاپرولاکتون (PCL) به عنوان یک زیست پلیمر تشویق کننده برای اهداف بسته بندی در نظر گرفته شده است. علیرغم مزایای متعدد از جمله مقاومت مکانیکی و...

دریافت مقاله کامل

34- استفاده از نانوهیبرید زغال زیستی حاصل از پوسته برنج/ هیدروکسید دوگانه لایه‌ای نیکل- منگنز جهت حذف رنگ کنگو رد از محیط‌ آبی

GII1-00900093   

ترکیبات رنگی به دلیل انحلال‌پذیری بالای آن‌ها، به عنوان یکی از مهم‌ترین منابع آلودگی آب‌ها شناخته شده و حذف آن‌ها از محیط‌های آبی یک چالش بزرگ جهانی به شمار می‌آید. از این رو، در پژوهش حاضر تلاش شده است تا با استفاده از نانوهیبرید زغال زیستی/ هیدروکس و...

دریافت مقاله کامل

35- کاربرد فناوری ریزپوشانی در افزایش رهایش ترکیبات زیست فراسودمند

GII1-00860053   

ترکیبات زیست فعال طبیعی و سلول های زنده به عنوان فرآورده های نویدبخش با خواص مفید برای سلامتی انسان قابل توجه هستند. چالش مهم در مورد استفاده از این ترکیبات تجزیه آسان آنها طی فرآوری و مراحل نگهداری می باشد. به هر حال، ثبات و پایداری آنها را می توا و...

دریافت مقاله کامل

36- مروری بر کاربرد استویا در محصولات غذایی رژیمی و کم کالری و نقش آن در سلامت جامعه

GII1-00650018   

استویا نوعی شیرین‏کننده طبیعی محلول در آب با کالری صفر و شیرینی چند برابری نسبت به شکر می‏باشد. مصرف خوراکی عصاره استویا موجب کاهش میزان سرمی گلوکز، مقاومت انسولینی و تری گلیسیرید شده و نقش موثری در کاهش قند و چربی خون دارد، همچنین با کاهش مقادیر آنز و...

دریافت مقاله کامل

37- کاربرد اسانس ها به عنوان آفت کش طبیعی، محدودیت ها و راهکارهای نوین

GII1-01080073   

مبارزه با آفات یکی از مسائل مهم و حایز اهمیت در صنعت کشاورزی است. استفاده از آفتکش های شیمیایی به دلیل سمیت بالا و مشکلات زیست محیطی دارای محدودیت های فراوان است. اسانس ها ترکیبات فرار و معطر و حاصل از متابولیت های ثانویه گیاهان هستند. این ترکیبات دا و...

دریافت مقاله کامل

38- تأثیر ادراک کشاورزان از تغییرات اقلیمی بر رفتار سازگاری آن ها در کشاورزی

GII1-01130104   

تغییرات اقلیمی امروزه به عنوان یکی از چالش‌های اساسی جهانی در حوزه کشاورزی مطرح است. ادراک کشاورزان، به عنوان یکی از عوامل مؤثر در سازگاری با تغییر اقلیم، اهمیت ویژه‌ای دارد.این مقاله با بررسی ادبیات موجود و مطالعه پژوهش‌های انجام شده در این حوزه، به و...

دریافت مقاله کامل

39- امکان‌سنجی استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر در دانشگاه مازندران

GII1-01490114   

در این تحقیق به بررسی استفاده انرژی‌های تجدید پذیر در دانشگاه مازندران در حالت متصل به شبکه و مستقل شبکه یک سیستم هیبرید پرداخته می‌شود، همچنین سعی شد که امکان‌سنجی اقتصادی استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر در دانشکده علوم پایه دانشگاه مازندران با است و...

دریافت مقاله کامل

40- تولید پاکتر با فناوریهای پاکتر

GII1-01360096   

در این تحقیق تلاش شد تا ضمن فهم تولید پاک و فناوری پاک، ارتباط این دو با یکدیگر و عوامل تأثیرگذار مورد بررسی قرار گیرند. مقررات محیط زیستی و چگونگی تأثیر آنها بر روند توسعة فناوری های پاک، بحث مهم انرژی و چگونگی تأثیر منابع آن بر پاک تر کردن تولید مو و...

دریافت مقاله کامل

41- بررسی خواص آنتی اکسیدانی ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) برکلیه موش صحرایی نر در‌ دیابتی شده

GII1-01380112   

باتوجه به اینکه داروهای شیمیایی محیط زیست را به خطر می اندازد، جایگزینی مانند گیاهان دارویی که عملکرد مناسب تر و خاصیت مشابه با داروهای مصنوعی دارند و همجنین بقایای دارویی آنها باقی نمی ماند تا محیط زیست تخریب شود ،بسیار جالب و مورد علاقه محققین قرار و...

دریافت مقاله کامل

42- مروری بر روشهای ارزیابی کارایی در پژوهش‌های حوزه محاسبات بدون سرور

GII1-01310133   

محیط زیست و مدیریت بهینه انرژی یکی از مهم‌ترین دغدغه‌هایی است که امروزه در دنیای فناوری اطلاعات و زیرساخت های آن مطرح ‏است. یکی از رویکردهای نوین محاسباتی که در بهبود کارآمدی انرژیِ مصرفی در این محیط نقش چشم‌گیری دارد، محاسبات بدون ‏سرور است. این پار و...

دریافت مقاله کامل

43- بررسی تاثیر پوشش خوراکی بر کیفیت و ماندگاری خیار گلخانه ای

GII1-01220103   

امروزه از پوشش های خوراکی به عنوان یک روش ایمن برای افزایش ماندگاری مواد غذایی استفاده می شود. پوشش‌های خوراکی در فرآیند فرآوری، جابجایی و انبارداری با کنترل انتقال رطوبت و ترکیبات مغذی، تبادل گاز و سرعت واکنش اکسیداسیون، کیفیت میوه و سبزیجات را حفظ و...

دریافت مقاله کامل

44- به کارگیری فوتوکاتالیست سه تایی BiOI/CeO2/NaY zeolite در فرآیند گوگردزدایی اکسایشی فوتوکاتالیستی برای حذف ترکیب گوگردی دی بنزوتیوفن و تولید سوخت پاک

GII1-00730033   

در این مطالعه، به منظور کاهش آلودگی های زیست محیطی از کامپوزیت سه تایی BiOI/CeO2/NaY zeolite طی فرآیند گوگردزدایی اکسایشی فوتوکاتالیستی جهت حذف ترکیبات گوگردی موجود در مدل سوخت بنزینی استفاده شد. به منظور افزایش عملکرد کاتالیست در فرآیند گوگردزدایی ی و...

دریافت مقاله کامل

45- بررسی تاثیرات ضایعات کارخانه لبنیات کاله برروی مشخصات مکانیکی بتن

GII1-01110092   

دفع ضایعات همواره یکی از مشکلات نگران کننده و دغدغه‌های همواره جامع بشری برای محیط زیست میباشد. با افزایش جمعیت جهان و تقاضا برای تولید روز‌افزون، تولید ضایعات همواره رو به افزایش میباشد. افزودن ضایعات باعث ایجاد راهکاری برای دفع ضایعات و ساخت بتن سب و...

دریافت مقاله کامل

46- تولید همزمان الکتریسیته و تصفیه پساب صنایع فراورده‌های دریایی در پیل سوختی میکروبی به کمک باکتری اگزوالکتروژن شِوانلا ME1 جداشده از رسوبات بستر دریای مازندران

GII1-01630147   

پیل‌ سوختی ‌میکروبی، یک سیستم بیوالکتروشیمیایی است که از طریق عملکرد میکروارگانیسم‌ها، انرژی شیمیایی به انرژی الکتریکی تبدیل می‌شود. توانایی همزمان تولید الکتریسیته و تصفیه پساب، استفاده از واسطه‌های مقرون به صرفه و زیست سازگار از اهداف پژوهش حاضر بو و...

دریافت مقاله کامل

47- مطالعه پارامترهای موثر بر جداسازی بذر علف هرزه همراه توده دانه عدس با دستگاه جداکننده میز وزنی

GII1-01460126   

در این تحقيق از جداكننده میز وزنی ثقلي براي جداكردن بذر علف هرز موجود در توده دانه عدس استفاده شد. دستگاه مورد استفاده دارای پنج پارامتر قابل تنظیم (دامنه نوسان، فركانس نوسان، شيب طولي، شیب عرضي و سرعت هوا) می باشد. در این دستگاه عمل جداسازی بر اساس و...

دریافت مقاله کامل

48- کشاورزی اقلیم هوشمند به عنوان یک صنعت سبز در کاهش مخاطرات زیست محیطی

GII1-01300107   

کشاورزی اقلیم هوشمند، به عنوان کشاورزی مقاوم در برابر تغییرات اقلیم شناخته می شود و یک مفهوم در حال ظهور در صنعت کشاورزی است که بر روی شیوه ها و فن آوری های پایدار برای کاهش خطرات زیست محیطی تمرکز دارد. به عنوان یک صنعت سبز، کشاورزی اقلیم هوشمند پتان و...

دریافت مقاله کامل

49- خنکسازي با خلا در مدیریت پس از برداشت سبزیجات

GII1-01350095   

در این مقاله به فرآیند خنکسازي با خلا براي مدیریت سبزیجات پس از برداشت در مزرعه پرداخته شده است. نتایج مطالعه نشان میدهد که این فرآیند با توجه به مزایا و معایب ذاتی، براي کاهش سرعت تنفس در بسیاري از محصولات کاربرد دارد. ایده هایی براي غلبه بر معایب ف و...

دریافت مقاله کامل

50- بکارگیری استراتژی های مدیریت طراحی برای ارتقای نوآوری صنعت سبز

GII1-00420134   

صنعت در سرتاسر جهان به طور فزاینده ای اهمیت نوآوری را در پرداختن موثر به چالش های محیطی ضروری تشخیص می دهد. سازمان ها و صنایع به منظور حفظ منافع خود و کاهش خطرات مرتبط با آسیب های زیست محیطی، با تمام وجود از مفهوم نوآوری سبز استقبال می کنند. این مقال و...

دریافت مقاله کامل

51- گفتمان های توسعه، اقتصاد آبی و انرژی دریایی

GII1-01140140   

امروزه، استفاده از انرژی های تجدیدپذیر نه یک مزیت، بلکه ضرورتی اجتناب ناپذیر است. انرژی دریایی یکی انواع انرژی های تجدیدپذیر است که جایگزین بسیار مناسبی برای انرژی های آلاینده بوده و در عین حال، قدرت بسیار بالایی در تولید انرژی نسبت به انواع دیگر انر و...

دریافت مقاله کامل

52- سنتز و به کار گیری نانوهیبرید چارچوب فلز-آلی نیکل-کبالت/گرافن اکسید در ابرخازن

GII1-00960121   

چارچوب‌های فلز-آلی به دلیل سطح قابل دسترس بزرگ، مکان‌های فعال فراوان و سرعت انتقال سریع یون و الکترون، مواد الکترودی امیدوارکننده‌ای برای ابرخازن‌های با کارایی بالا در نظر گرفته شده‌اند، اما رسانایی نسبتا کم آنها مانع از کاربرد بی واسطه و مستقیم آنها و...

دریافت مقاله کامل

53- به حداکثر رساندن بهره وری مصرف آب در برنجکاری مروری جامع بر فناوریهای نوآورانه مدیریت آبیاری

GII1-01120060   

به حداکثر رساندن بهره وری مصرف برنج یک محصول آب خوری است که بیشتر از طریق روشهای آبیاری ناکارآمد کشت میشود که منجر به کاهش راندمان مصرف آب و مشکلات زیست محیطی زیادی میشود. علاوه بر این صادرات آب مجازی از طریق تجارت برنج و بحران آب در حال وقوع تهدیدها و...

دریافت مقاله کامل

54- بتاگلوکان؛ خواص عملکردی و اهمیت آن در تهیه محصولات غذایی عملگرا

GII1-00880038   

نتایج مطالعات اخیر نشان داده است که مصرف فیبرهای محلول در رژیـم غذایی در کاهش کلسـترول خـون، کــاهش بیمــاري هـاي قلبـی - عروقی و نیز ابتلا به دیابت نوع دو مـوثر اسـت. بتاگلوکان مهم ترین ترکیب فیبری محلول در آب موجود در دیواره سلولی برخی از دانه هاي و...

دریافت مقاله کامل

55- پایداری زیست‌محیطی، اجتماعی و اقتصادی در شرکت‌های معدنی کشور در نتیجه تعامل بین مدیریت دانش و نوآوری سبز - رویکرد SEM

GII1-00430131   

صنعت معدن یکی از بزرگترین آلاینده های محیط زیست است و تأثیرات مثبت و منفی مستقیم بر هر سه رکن توسعه پایدار اقتصاد، محیط زیست و جامعه دارد. با توجه به موارد فوق الذکر و در درجه اول اثرات منفی بر محیط زیست، اجرای اصول پایداری در عملیات شرکت های صنعتی و و...

دریافت مقاله کامل

56- تحلیل شاخص جهانی نوآوری در ایران

GII1-00580013   

نوآوری از عوامل اصلی موفقیت برای کسب‌و‌کارهای امروزی است. بر اساس ادبیات این حوزه مشخص کردن مرزهاو شاخص های نوآوری بسیار حایز اهمیت است .سازمان جهانی مالکیت فکری ، سالیانه با به کارگیری طیف وسیعی از شاخص‌های مرتبط با نوآوری، عملکرد کشورهای مختلف را و...

دریافت مقاله کامل

57- واکاوی نقش نوآوری در زنجیره ارزش صنایع تبدیلی زعفران

GII1-00580017   

زنجیره ارزش زعفران از تولید مواد اولیه لازم برای کاشت محصولات تا فروش و خدمات پس از فروش به مشتریان را تشکیل می دهد. هماهنگی و نواوری در بخش های مختلف در این فرآیند ، جهت تولید محصولی با کیفیت لازم و با بیشترین نفع برای فعالان در طول زنجیره ضرورت د و...

دریافت مقاله کامل

58- بررسی اثر افزودن آنزیم ترانس گلوتامیناز و صمغ فارسی بر روی خواص فیزیکوشیمیایی ماست چکیده هم زده

GII1-00780090   

هدف از این بررسی ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب حاوی ترانس گلوتامیناز و صمغ فارسی بود و آزمایشات شیمیایی (pH، سینرزیس و ویسکوزیته) انجام شد. به طوری که با افزایش درصد آنزیم ترانس گلوتامیناز میزان pH، ویسکوزیته افزایش یافته و با افزیش و...

دریافت مقاله کامل

59- مروری بر کاربرد ساپو-34 به عنوان جاذب گاز گلخانه‌ای دی‌اکسیدکربن

GII1-01170064   

امروزه افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای در اتمسفر باعث اثرات بسیار مخرب برای حال حاضر و آینده انسان‌ها، گیاهان و موجودات زنده شده است که دانشمندان و فعالان محیط زیست به دنبال راهی برای کاهش انتشار این گاز ها به اتمسفر هستند. یکی از مضرترین گازهای گلخان و...

دریافت مقاله کامل

60- بررسی امکان استفاده از بیوچار پسماند توتون در تولید خاک بستر

GII1-00630028   

بیوچار شامل زغال تهیه شده از زیست‌توده‌های گیاهی و پسماند کشاورزی است که به‌عنوان کود استفاده می‌شود. این ماده سرشار از کربن است که می‌تواند آن را به مدت هزاران سال در خود نگاه دارد. بیوچار مانند تمامی زغال‌ها، زیست‌توده‌ای است که از راه پیرولیز به و و...

دریافت مقاله کامل

61- بررسی راهبردهای ضروری برای توسعه پایدار تالاب

GII1-01240081   

تالاب‌ها منابع مهمی برای جامعه و محیط‌زیست هستند، اما نابودی آن‌ها نگران‌کننده است. برای حفظ و توسعه پایدار تالاب‌ها، باید تنوع فعالیت‌ها، حفظ منابع آبی، اجرای قوانین محیط‌زیستی، تأمین عدالت اجتماعی، سرمایه‌گذاری معیشتی و حمایت از اکوتوریسم را نقش مه و...

دریافت مقاله کامل

62- بررسی عددی تأثیر پارامترهای مختلف بر بازده قانون اول ترمودینامیک سیکل رانکین آلی

GII1-00520029   

طی سال های اخیر با افزایش جمعیت جهان، نیاز به تولید برق نیز افزایش یافته است و به دلیل محدود بودن سوخت های فسیلی، بهینه سازی سیستم های تولید توان مورد توجه محققان بسیاری قرار گرفته است. استفاده از حرارت دفع شده از نیروگاه های حرارتی دما بالا در سیکله و...

دریافت مقاله کامل

63- تشخیص ناهنجاری در الگوی مصرف انرژی مشترکین با تکنیک های هوش مصنوعی

GII1-01520118   

در دهههای اخیر، با توسعه فناوری و استفاده گسترده از تجهیزات الکترونیکی، مصرف انرژی برق به یکی از موارد حیاتی در زندگی تبدیل شده است. با افزایش نیاز به برق، مدیریت مناسب و کاهش مصرف انرژی از اهمیت بالایی برخوردار شده است. یکی از راهحلهای مهم برای بهبو و...

دریافت مقاله کامل

64- بررسی تاثیر عمر قطعات بر قابلیت اطمینان توربین‌های بادی با استفاده از مدلسازی مارکوف

GII1-01340099   

این مقاله به بررسی تاثیر افزایش عمر قطعات بر قابلیت اطمینان توربین‌های بادی با استفاده از مدلسازی مارکوف می‌پردازد. در ابتدا نرخ خرابی متغیر با زمان هریک از اجزای تشکیل‌دهنده توربین با استفاده از تابع توزیع احتمال ویبول محاسبه می‌شود. سپس با در نظر گ و...

دریافت مقاله کامل

65- بررسی عوامل لیچینگ مختلف در فرایند لیچینگ بازیابی فلزات ارزشمند از باتری‌های لیتیوم یونی مصرفی

GII1-01400105   

با توجه به محدودیت منابع اولیه و طبیعی فلزي در کشور، افزایش روز افزون پسماندهاي الکتریکی و از سمت دیگر بروز مشکلات زیست‌محیطی، بازیابی باتري‌هاي لیتیوم یونی مصرفی ضروري است. بازیابی هیدرومتالورژیکی از پرکاربردترین و ساده‌ترین روش‌هاي مورد استفاده در و...

دریافت مقاله کامل

66- تأثیر ورمی کمپوست تهیه شده از خاک اره و پودر خون بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی نشاء گوجه فرنگی

GII1-01180066   

استفاده از ضایعات کشاورزی در تولید بسترهای کشت، از یک طرف باعث کاهش خطرات ناشی از تجمع ضایعات در محیط زیست شده و از سوی دیگر باعث کاهش هزینه های تولید محصول خواهد شد. در مطالعه حاضر به بررسی امکان استفاده از ورمی کمپوست خاک اره و پودر خون در تولید نش و...

دریافت مقاله کامل

67- بررسی عددی تأثیر فین L شکل بر بهبود فرآیند ذوب یک مبدل حرارتی دو لوله‌ای

GII1-00520041   

در این پژوهش به بررسی عددی تأثیر حضور فین L شکل بر فرآیند ذوب یک مبدل حرارتی دو لوله‌ای قائم پرداخته خواهد شد. سیال داغ بر خلاف شتاب گرانش وارد مبدل حرارتی گردیده و از قسمت بالایی مبدل حرارتی خارج می‌شود در حالیکه ماده تغییر فاز دهنده در محفظه بیرونی و...

دریافت مقاله کامل

68- تأثیر نانوفیتوزوم آلفاپینن بر رفتارهای تکراری ناشی از جدایی مادر

GII1-00530021   

جدایی مادر در روزهای اولیه تولد میتواند باعث بروز رفتارهای تکراری در بزرگسالی شود. آلفاپینن یکی از انواع ترپن ها است که خواص متعددی دارد. هدف از این مطالعه بررسی اثرات ضد اضطرابی نانوفیتوزوم آلفاپینن بر رفتارهای تکراری ناشی از جدایی مادر و بررسی فعال و...

دریافت مقاله کامل

69- مروری بر تأثیرات تغییر اقلیم بر تجارت کشاورزی زنجیره ارزش در نیجریه

GII1-01210070   

هدف این مقاله بررسی تاثیر تغییرات آب و هوایی بر زنجیره ارزش تجارت کشاورزی نیجریه است .در این مطالعه ،محقق مجلات دانشگاهی اخیر و محبوب در زمینه تغییرات آب و هواو زنجیره ارزش کشاورزی را بررسی کرد .این فرآیند مروری با هدفتقویت ادبیات موجود در این زمینه و...

دریافت مقاله کامل

70- بررسی اثر رقم، دوره انبارمانی و سرعت بارگذاری بر نیروی گسیختگی و تغییرشکل در نقطه گسیختگی سیب زمینی

GII1-01460125   

در این تحقیق برخی خواص مکانیکی دو رقم سیب زمینی( جلی و آلمرا) شامل نیروی گسیختگی و تغییرشکل در نقطه گسیختگی در آزمایش فاکتوریل در طرح پایه کاملا تصادفی با سه عامل، شامل 3 سرعت بارگذاری(10، 20 و 30 میلی متر بر دقیقه)، دو رقم( جلی و آلمرا) و چهار دوره و...

دریافت مقاله کامل

71- اثرات ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺑﻘﺎﯾﺎي گياهي بر حاصلخيزي و عملكرد گياهان زراعي

GII1-01510117   

چکیده. انتخاب یک سيستم مبتنی بر جنبه های حفاظت محیط زیست شرط اساسی افزایش بهره وری در دراز مدت است از طرفی کمبود ماده آلی خاک و تبعات آن یکی از مشکلات اصلی در جهت کشاورزی پایدار می‏باشد. اﻓﺰاﯾﺶ ﺗﻨﻮع، پيچيدگي ذاتي ﺑﻮم ﻧﻈﺎمﻫﺎي زراعي را اﻓﺰاﯾﺶ داده و از و...

دریافت مقاله کامل

72- مروری بر کاربردهای صمغ های بومی ایران در تهیه بسته بندی مواد غذایی

GII1-01080054   

صمغ ها گروهی از پلی ساکاریدها هستند که جزو پرطرفدارترین دسته ترکیبات افزودنی در صنایع غذایی به عنوان افزایش دهنده قوام و ویسکوزیته، بهبود دهنده بافت و امولسیون کننده بشمار می روند. همچنین این ترکیبات به عنوان یک پلیمر طبیعی در تهیه فیلم های خوراکی در و...

دریافت مقاله کامل

73- سیستم های آبزی پروری مدار بسته (‏RAS‏)‏‎: ‎فناوری سبز در خدمت آبزی پروری پایدار

GII1-01540120   

صنعت آبزی پروری با نرخ رشد سالانه 1/1 درصد به عنوان یکی از سریع ترین صنایع در حال رشد در سطح جهان است. با این حال، وضعیت کنونی ‏تغییرات آب و هوای جهانی چالشی را ایجاد کرده که گسترش افقی این صنعت را محدود می سازد. سیستم مداربسته (چرخشی) آبزی پروری (‏R و...

دریافت مقاله کامل

74- بررسی کاربرد پست بیوتیک ها در نگهداری و افزایش ماندگاری محصولات غذایی

GII1-00570110   

به منظور کاهش تلفات غذایی و تولید مواد غذایی ایمن و باکیفیت، استفاده از مواد نگهدارنده طبیعی و سازگار با محیط زیست مورد توجه محققان و صنعت قرار گرفته است. بسته بندی و نگهداری مناسب مواد غذایی یکی از فرآیندهای اصلی حفظ کیفیت محصولات غذایی است و نقش مه و...

دریافت مقاله کامل

75- بهبود خواص مقاومتی کاغذهای بازیافتی حاصل از کارتن‌های کنگره‌ای کهنه (OCC) با افزودن خمیرکاغذ سودای برگ شاخه های نخل خرما

GII1-00700086   

امروزه تأمین مواد اولیه کارخانه‌های کاغذسازی چالش مهمی می‌باشد. در کشور ما این مساله به دلیل وسعت کم جنگل‌های صنعتی بیشتر نمود پیدا کرده است. بازیافت کاغذهای باطله از جمله روش های مهم در رفع این معضل می باشد. یکی از پرمصرف ترین کاغذهای باطله در ایران و...

دریافت مقاله کامل

76- بررسی شبکه های جمع آوری، تصفیه و دفع لجن فاضلاب های شهری

GII1-00750045   

فاضلاب از یک سو مهمترین عامل آلودگی آب محسوب می شود و از طرفی در صورت تصفیه کافی می تواند یکی از منابع جایگزین آب تازه باشد، بنابراین شبکه جمع آوری و تصفیه فاضلاب شهری و استفاده مجدد از پساب تصفیه شده به عنوان یک منبع ارزشمند آب برای مصارف و...

دریافت مقاله کامل

77- ارزيابي واکنش برخی از ارقام زراعی گندم به تنش گرما آخر فصل

GII1-01510138   

گرما یکی از مهمترین محدودیت هاي تولیدات کشاورزي در جهان می باشد. تنش گرما وضعیت آبی، مسیرهاي بیوسنتزي، مورفولوژي، فنولوژي، عملکرد و کیفیت گندم را تحت تاثیر قرار می دهد. به منظور بررسی اثر تنش گرما آخر فصل بر عملکرددانه گندم، آزمايش مزرعه اي در شهرستا و...

دریافت مقاله کامل

78- ادراک تاثیر تغییر اقلیم بر کشاورزی و کنکاشی در رهیافت نوین کشاورزی اقلیم هوشمند

GII1-01250079   

اقلیم مجموعه‌ای از عوامل فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی است که وضعیت جوی یک منطقه را مشخص می‌کند و بر موجودات آن منطقه تأثیر می گذارد. و با نوسان‌های کوتاه‌مدت اقلیمی متفاوت است. بررسی ادراک کشاورزان از ریسک تغييرات و رویدادهای شدید آب وهوایی بسيار مهم و...

دریافت مقاله کامل

79- جامعه سبز در پرتو شناسایی ویژگی های برنامه درسی در سیستم آموزشی ایران(مورد مطالعه: مصرف انرژی)

GII1-01070055   

تقاضا جهانی انرژی بعد از انقلاب صنعتی روند رو به رشدی را در پی گرفته است و این جریان با افزایش مصرف سوخت های فسیلی، به تخریب محیط زیست و سلب امکان بهره مندی آزاد و همیشگی از آن، ایجاد موانع برای انسان از تجربه هوای پاک و بر هم خوردن نظم زندگی وی انجا و...

دریافت مقاله کامل

80- شبیه سازی و بررسی پارامترهای لایه پروسکایت بر عملکرد سلول خورشیدی پروسکایتی

GII1-00440022   

سلول های خورشیدی پروسکایتی بدلیل عملکرد بالا و فناوری فتوولتائیک کم هزینه به موضوع جدی در حوزه انرژی تبدیل شده اند. در این پروژه یک سلول خورشیدی پروسکایتی با استفاده از نرم افزار SCAPS مورد بررسی قرار گرفت. در این پروژه، شبیه سازی سلول خورشیدی پروسکا و...

دریافت مقاله کامل

81- انتخاب بهترین گزینه استحصال انرژی‌های تجدیدپذیر در بنادر اصلی کشور با کمک روش‌های تصمیم‌گیری چندمعیاره

GII1-00590024   

در این تحقیق، با لحاظ جنبه‌های مختلف فنی، اقتصادی، زیرساختی و اجتماعی به اولویت‌بندی انرژی‌های تجدیدپذیر در سیزده بندر اصلی کشور پرداخته شده است. به این منظور، از فرایند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) به‌عنوان اصلی‌ترین روش‌های تصمیم‌گیری چندمعیاره استفاده و...

دریافت مقاله کامل

82- آیاسیستم های کشاورزی-غذایی واقعا به مدل اقتصاد دایره ایتغییر می کنند؟ پیامدها برای سیاستً تحقیق و نوآوری اروپا

GII1-01210071   

تغییر از یک مدل خطی به یک مدل دایره ای می تواند به طور قابل توجهی فشار منفی بر محیط زیست را کاهش دهدو به احیای تنوع زیستی و سرمایه طبیعی در اروپا کمک کند .در این دیدگاه ،تحقیق و نوآوری (R&I) نقش مرتبطی در تنظیم روش های این گذار ایفا می کند .بنابراین و...

دریافت مقاله کامل

83- تهیه و مشخصه یابی مکسین به عنوان الکترود در ابرخازن

GII1-01610146   

ابرخازن ها به دلیل چگالی توان بالا، چرخه عمر طولانی و راندمان بالا توجه زیادی را به خود جلب کرده اند. برای ساخت الکترود های ابرخازن مواد گوناگونی مورد پژوهش قرار گرفته است که در این پژوهش از نانوصفحات مکسین برای برای ساخت الکنرودهای ابرخازن استفاده ش و...

دریافت مقاله کامل

84- ارزیابی کارایی و عملکرد اینترنت اشیاء مبتنی برمعماری ابر و مه در یک سیستم نظارتی و تاثیرآن بر کاهش مصرف انرژی و سازگاری با محیط زیست

GII1-00890130   

امروزه اینترنت اشیاء عامل اصلی پیشرفت و دیجیتالی شدن دستگاه ها و اشیاء است. از این رو حجم عظیمی از داده تولید می کند که می تواند سیستم های ذخیره سازی و برنامه های کاربردی تجزیه و تحلیل داده را تحت الشعاع قرار دهد، این فرایند درنهایت موجب افزایش مصرف و...

دریافت مقاله کامل

85- کاربرد حلالهای عمیق یوتکتیکی به عنوان حلال سبز جهت استخراج فلاونوئیدهای برگ سبز پیاز قرمز

GII1-00990062   

حلال‌های عمیق یوتکتیک انواع جدیدی از حلال‌های مایع یونی سبز با خواص فیزیکی مشابه مانند پایداری حرارتی مناسب، فراریت کم، قابلیت امتزاج پذیری بالا و رسانایی هستند. این مطالعه جهت بررسی و استفاده از سیستم های حلال یوتکتیک عمیق طبیعی به عنوان حلال سبز بر و...

دریافت مقاله کامل

تماس با ما


آدرس: مازندران - بابلسر – خيابان پاسداران – سازمان مركزي
تلفن: 01135303000
دورنگار:01135334253
کد پستی: 13534 – 47416
رایانامه: info@umz.ac.ir
 

© کلیه حقوق متعلق به همایش نگار می‌باشد. (همایش نگار نسخه 11.0.0)