پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه مازندران
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  • مجموعه مقالات
  • پوستر
  • معرفی رویداد
  • محور رویداد
  • کمیته علمی
  • کمیته برگزار کننده

برگزار شده توسط : دانشگاه مازندران


اولین همایش ملی نوآوری در صنایع سبز

تاریخ برگزاری : 06 دي ماه 1402


تاریخ برگزاری : 06 دي ماه 1402

بررسی اثر افزودن آنزیم ترانس گلوتامیناز و صمغ فارسی بر روی خواص فیزیکوشیمیایی ماست چکیده هم زده

نویسندگان :

عباس خوشحال , لیلا ساداتی

دانلود فایل   
چکیده

هدف از این بررسی ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب حاوی ترانس گلوتامیناز و صمغ فارسی بود و آزمایشات شیمیایی (pH، سینرزیس و ویسکوزیته) انجام شد. به طوری که با افزایش درصد آنزیم ترانس گلوتامیناز میزان pH، ویسکوزیته افزایش یافته و با افزیش درصد صمغ فارسی نیز میزان pH کاهش و ویسکوزیته افزایش یافت که از نظر آماری اختلاف معناداری داشتند (05/0>p). همچنین با گذشت زمان نگهداری میزان pH کاهش و معناداری داشت (05/0>p). با افزایش درصد آنزیم ترانس گلوتامیناز و صمغ فارسی میزان سینرزیس کاهش و ویسکوزیته افزایش یافت.

کليدواژه ها

ماست، کم چرب، ترانس گلوتامیناز ، صمغ فارسی

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1402 , بررسی اثر افزودن آنزیم ترانس گلوتامیناز و صمغ فارسی بر روی خواص فیزیکوشیمیایی ماست چکیده هم زده , اولین همایش ملی نوآوری در صنایع سبز


اولین همایش ملی نوآوری در صنایع سبز
تاریخ برگزاری : 06 دي ماه 1402
آرشیو کلیه مقالات این رویداد
دیگر مقالات این رویداد
  • مروری بر کاربرد ساپو-34 به عنوان جاذب گاز گلخانه‌ای دی‌اکسیدکربن
  • طراحی مبدل کد BCD به کد گری در مقیاس نانو و با استفاده از رویکرد کاشی در آتوماتای کوانتومی سلولی نقطه ای
  • ارزيابي واکنش برخی از ارقام زراعی گندم به تنش گرما آخر فصل
  • کاربرد حلالهای عمیق یوتکتیکی به عنوان حلال سبز جهت استخراج فلاونوئیدهای برگ سبز پیاز قرمز
  • کاربرد مواد تغییر فاز دهنده در مدیریت حرارتی باتری‌ها
  • بررسی میزان امواج الکترومغناطیس درانواع تلفن همراه هوشمند در حالت های مختلف
  • اثر دمای پخت بر استحکام و انعطاف پذیری چسب اپوکسی جامد تک جزیی دوستار محیط زیست
  • ازدست دادن مواد غذایی کشاورزی و مدیریت ضایعات: استراتژی های برد-برد برای استفاده مجددپایدار از میوه ها و سبزیجات دور ریخته شده خوراکی
  • بررسی تاثیرات ضایعات کارخانه لبنیات کاله برروی مشخصات مکانیکی بتن
  • بررسی خواص و ویژگی‌های گیاه دارچین و ترکیبات موثر اسانس آن
  • تماس با ما


    آدرس: مازندران - بابلسر – خيابان پاسداران – سازمان مركزي
    تلفن: 01135303000
    دورنگار:01135334253
    کد پستی: 13534 – 47416
    رایانامه: info@umz.ac.ir
     

    © کلیه حقوق متعلق به همایش نگار می‌باشد. (همایش نگار نسخه 11.0.0)