

برگزار شده توسط : دانشگاه مازندران
اولین همایش ملی نوآوری در صنایع سبز
تاریخ برگزاری : 06 دي ماه 1402
بررسی اثر افزودن آنزیم ترانس گلوتامیناز و صمغ فارسی بر روی خواص فیزیکوشیمیایی ماست چکیده هم زده
عباس خوشحال , لیلا ساداتی
هدف از این بررسی ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب حاوی ترانس گلوتامیناز و صمغ فارسی بود و آزمایشات شیمیایی (pH، سینرزیس و ویسکوزیته) انجام شد. به طوری که با افزایش درصد آنزیم ترانس گلوتامیناز میزان pH، ویسکوزیته افزایش یافته و با افزیش درصد صمغ فارسی نیز میزان pH کاهش و ویسکوزیته افزایش یافت که از نظر آماری اختلاف معناداری داشتند (05/0>p). همچنین با گذشت زمان نگهداری میزان pH کاهش و معناداری داشت (05/0>p). با افزایش درصد آنزیم ترانس گلوتامیناز و صمغ فارسی میزان سینرزیس کاهش و ویسکوزیته افزایش یافت.
ماست، کم چرب، ترانس گلوتامیناز ، صمغ فارسی
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1402 , بررسی اثر افزودن آنزیم ترانس گلوتامیناز و صمغ فارسی بر روی خواص فیزیکوشیمیایی ماست چکیده هم زده , اولین همایش ملی نوآوری در صنایع سبز

تاریخ برگزاری : 06 دي ماه 1402
تماس با ما
آدرس: مازندران - بابلسر – خيابان پاسداران – سازمان مركزي
تلفن: 01135303000
دورنگار:01135334253
کد پستی: 13534 – 47416
رایانامه: info@umz.ac.ir
© کلیه حقوق متعلق به همایش نگار میباشد. (همایش نگار نسخه 11.0.0)