
برگزار شده توسط : دانشگاه مازندران
اولین همایش ملی نوآوری در صنایع سبز
تاریخ برگزاری : 06 دي ماه 1402
بررسی مدیریت پسماند وضایعات مواد غذایی در جهان و ایران
صفیه نظری
امنیت غذایی زمانی به وجود می آید که تمام مردم از یک غذایی سالم و با کیفیت برخوردار باشند. با افزایش جمعیت در کلان شهر ها، 3/1میلیارد تن ضایعات مواد غذایی در جهان تولید می شود، در کشور ایران سالانه حدود 35 میلیون تن مواد غذایی دور ریخته می شود. هدف این تحقیق بررسی مدیریت پسماند و ضایعات مواد غذایی در جهان و ایران می باشد. این تحقیق از نوع تحلیلی و مرور ادبیات می باشد. بنابراین برای انجام این تحقیق از مطالعه کتابخانه ای و مقالات داخلی و خارجی استفاده گردیده است.
پسماند مواد غذایی، هدر رفت مواد غذایی، مدیریت پسماند،امنیت غذایی
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
نظری، صفیه، 1402، بررسی مدیریت پسماند وضایعات مواد غذایی در جهان و ایران، اولین همایش ملی نوآوری در صنایع سبز، http://openaccess.ir/c/GII1/paper_76362
تاریخ برگزاری : 06 دي ماه 1402
تماس با ما
آدرس: مازندران - بابلسر – خيابان پاسداران – سازمان مركزي
تلفن: 01135303000
دورنگار:01135334253
کد پستی: 13534 – 47416
رایانامه: info@umz.ac.ir
© کلیه حقوق متعلق به همایش نگار میباشد. (همایش نگار نسخه 11.0.0)
