برگزار شده توسط : دانشگاه مازندران
اولین همایش ملی نوآوری در صنایع سبز
تاریخ برگزاری : 06 دي ماه 1402
تأثیر ورمی کمپوست تهیه شده از خاک اره و پودر خون بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی نشاء گوجه فرنگی
سکینه اشتیاقی جو , سمیه قاسمی , ساناز طراح یزدی
استفاده از ضایعات کشاورزی در تولید بسترهای کشت، از یک طرف باعث کاهش خطرات ناشی از تجمع ضایعات در محیط زیست شده و از سوی دیگر باعث کاهش هزینه های تولید محصول خواهد شد. در مطالعه حاضر به بررسی امکان استفاده از ورمی کمپوست خاک اره و پودر خون در تولید نشاء گوجه فرنگی پرداخته شده است. تیمارها شامل نسبت های صفر، 25، 50، 75 و 100 درصد ورمی کمپوست بودند که به صورت حجمی جایگزین بستر شاهد (75 درصد کوکوپیت و 25 درصد پرلیت) شدند. نتایج نشان داد تیمارهای 50، 75 و 100 درصد ورمی کمپوست، باعث افزایش معنی دار وزن تر شاخساره، ارتفاع و تعداد برگ نشاء گوجه فرنگی شدند. بیشترین وزن تر ریشه، ارتفاع و تعداد برگ نشاء گوجه فرنگی در تیمارهای 75 و 100 درصد ورمی کمپوست مشاهده شد.
ورمی کمپوست، ضایعات آلی، گوجه فرنگی، نشاء
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1402 , تأثیر ورمی کمپوست تهیه شده از خاک اره و پودر خون بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی نشاء گوجه فرنگی , اولین همایش ملی نوآوری در صنایع سبز
تاریخ برگزاری : 06 دي ماه 1402
تماس با ما
آدرس: مازندران - بابلسر – خيابان پاسداران – سازمان مركزي
تلفن: 01135303000
دورنگار:01135334253
کد پستی: 13534 – 47416
رایانامه: info@umz.ac.ir
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه مازندران میباشد. (همایش نگار نسخه 10.1.1)