

برگزار شده توسط : دانشگاه مازندران
اولین همایش ملی نوآوری در صنایع سبز
تاریخ برگزاری : 06 دي ماه 1402
مروری بر کاربردهای صمغ های بومی ایران در تهیه بسته بندی مواد غذایی
رویا مقیمی
صمغ ها گروهی از پلی ساکاریدها هستند که جزو پرطرفدارترین دسته ترکیبات افزودنی در صنایع غذایی به عنوان افزایش دهنده قوام و ویسکوزیته، بهبود دهنده بافت و امولسیون کننده بشمار می روند. همچنین این ترکیبات به عنوان یک پلیمر طبیعی در تهیه فیلم های خوراکی در بسته بندی های مواد غذایی قابل استفاده هستند. در سال های اخیر توجه به استفاده از صمغ های طبیعی به دلیل عوارض جانبی کمتر و ویژگی های ساختاری مناسب در تهیه فیلم ها و پوشش های غذایی زو به افزایش است. از جمله این صمغ ها می توان به صمغ فارسی، کتیرا و گالبانوم اشاره کرد
بسته بندی مواد غذایی، صمغ بومی، پلیمر طبیعی
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1402 , مروری بر کاربردهای صمغ های بومی ایران در تهیه بسته بندی مواد غذایی , اولین همایش ملی نوآوری در صنایع سبز

تاریخ برگزاری : 06 دي ماه 1402
تماس با ما
آدرس: مازندران - بابلسر – خيابان پاسداران – سازمان مركزي
تلفن: 01135303000
دورنگار:01135334253
کد پستی: 13534 – 47416
رایانامه: info@umz.ac.ir
© کلیه حقوق متعلق به همایش نگار میباشد. (همایش نگار نسخه 11.0.0)