برگزار شده توسط : دانشگاه مازندران
اولین همایش ملی نوآوری در صنایع سبز
تاریخ برگزاری : 06 دي ماه 1402
پتانسیل آمارانت در تولید محصولات غذایی فراسودمند و فاقد گلوتن
اعظم ایوبی
امروزه استفاده از آرد شبه غلات در فرمولاسیون مواد غذایی به دلیل ارزش تغذیه اي بالا و نیز تامین امنیت غذایی برای جمعیت رو به رشد جهان مورد توجه قرار گرفته است. به علاوه با توجه به عدم حضور پروتئین گلوتن در شبه غلات و اهمیت رژیم غذایی بدون گلوتن برای بیماران مبتلا به عدم تحمل گلوتن، جایگاه ویژه ای براي شبه غلات در نظر گرفته می شود. آمارانت (Amaranthus spp.) یک شبه غله بسیار مغذی است که به دلیل نداشتن محدودیت های زراعی از پتانسیل خوبی برای استفاده در تولید محصولات غذایی بدون گلوتن برخوردار است. دانه آمارانت دارای محتوای بالایی پروتئین غیرگلوتنی بوده و غنی از اسیدهای آمینه لیزین و متیونین می باشد و هم چنین حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر، مواد معدنی، ویتامین ها و سایر اجزای زیست فعال ارزشمند است. این مقاله به مرور ترکیبات تغذیهای، خواص درمانی و خواص عملکردی آمارانت و استفاده از آن در تولید محصولات مختلف فراسودمند می پردازد
آمارانت، بیماری سلیاک، پروتئین، شبه غلات، فاقد گلوتن
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1402 , پتانسیل آمارانت در تولید محصولات غذایی فراسودمند و فاقد گلوتن , اولین همایش ملی نوآوری در صنایع سبز
تاریخ برگزاری : 06 دي ماه 1402
تماس با ما
آدرس: مازندران - بابلسر – خيابان پاسداران – سازمان مركزي
تلفن: 01135303000
دورنگار:01135334253
کد پستی: 13534 – 47416
رایانامه: info@umz.ac.ir
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه مازندران میباشد. (همایش نگار نسخه 10.1.1)