
برگزار شده توسط : دانشگاه مازندران
اولین همایش ملی نوآوری در صنایع سبز
تاریخ برگزاری : 06 دي ماه 1402
واکاوی نقش نوآوری در زنجیره ارزش صنایع تبدیلی زعفران
علیرضا کرباسی، سمانه غفرانی
زنجیره ارزش زعفران از تولید مواد اولیه لازم برای کاشت محصولات تا فروش و خدمات پس از فروش به مشتریان را تشکیل می دهد. هماهنگی و نواوری در بخش های مختلف در این فرآیند ، جهت تولید محصولی با کیفیت لازم و با بیشترین نفع برای فعالان در طول زنجیره ضرورت دارد. هدف این مطالعه تحلیل تأثیر نوآوریهای فنی و غیرفنی بر توسعه کسبوکارهای صنایع تبدیلی و فرآوری زعفران میباشد. نوآوري غيرفني، در مقابل نوآوري فني قرار دارد که بطور غير مستقيم به فعاليت هاي اساسی سازمان مربوط مي شود و عمدتا بر سيستم هاي مدیریت آن تأثير مي گذارد. در این تحقیق، چهار نوع نوآوری گروهبندی شده از نظر نوآوری فنی (فرآیند و محصول) و نوآوری غیرفنی (بازاریابی و سازمانی) بررسی می گردد . با بررسی مطالعات پیشین در زمینه نوآوری میتوان نتیجه گرفت که تمرکز محققان بیشتر بر یک یا تعدادی از نوآوری بوده و این امر ممکن است موجب شود تا در بررسی نقش نوآوری بر توسعه کسبوکارها نتوان سیاست راهبردی کاملی ارائه داد. بنابراین مطالعهای که به صورت همزمان نقش انواع نوآوریها بر توسعه کسبوکارهای صنایع تبدیلی و فرآوری زعفران را در نظر بگیرد، انجام نشده است. از اینرو پیشنهاد می گردد ﺑﺮاي رﻓﻊ ﺧﻸ مطالعات قبلی، در راستای کاربردی نمودن موضوع ، به صورت همزمان اثرات انواع نوآوری بر توسعه کسب وکارهای صنایع تبدیلی و فرآوری زعفران مورد بررسی و اقدام قرار گیرد.
زعفران، نواوری ، زنجیره ارزش
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
کرباسی، علیرضا، غفرانی، سمانه، 1402، واکاوی نقش نوآوری در زنجیره ارزش صنایع تبدیلی زعفران، اولین همایش ملی نوآوری در صنایع سبز، http://openaccess.ir/c/GII1/paper_76325
تاریخ برگزاری : 06 دي ماه 1402
تماس با ما
آدرس: مازندران - بابلسر – خيابان پاسداران – سازمان مركزي
تلفن: 01135303000
دورنگار:01135334253
کد پستی: 13534 – 47416
رایانامه: info@umz.ac.ir
© کلیه حقوق متعلق به همایش نگار میباشد. (همایش نگار نسخه 11.0.0)
