

برگزار شده توسط : دانشگاه مازندران
اولین همایش ملی چالش ها و راهکارهای توسعه و توسعه پایدار در استان مازندران
تاریخ برگزاری : 29 ارديبهشت ماه 1400
ظرفیتهای توسعه اقامتگاههای بومگردی؛ مطالعه موردی: روستای سنگده در مازندران
نازنین فرجی رکنی , وحید حیدرنتاج
امروزه،بومگردی به عنوان نوعی از گردشگری پست مدرنیسم در معرض توجه و اهمیت قرار گرفته است. باتوجه به تاثیری که بومگردی در دستیابی به اهداف توسعه ملی و محلی دارد و از آنجایی که باید براساس مفهوم توسعه پایدار شگل گیرد، شناسایی پتانسیلها و برنامهریزی در راستای آن امری ضروری و از اهمیت زیادی برخوردار است. هدف این مقاله شناسایی و معرفی پتانسیلهای احداث و توسعه اقامتگاههای بومگردی در استان مازندران و به طورخاص روستای سنگده، به عنوان یکی از قطبهای طبیعتگردی است. در این راستا ابتدا منابع مکتوب در تعریف بومگردی و شناخت مولفههای سازگار با مازندران با کمک پیشینه پژوهشهای مربوط، انتخاب میشود. در نهایت با استفاده از ابزار مشاهده میدانی، روستای سنگده بررسی و پتانسیلهای ایجاد اقامتگاه بومگردی تدوین میشود. با توجه به یافتههای حاصل از پژوهش، روستای سنگده با دارا بودن پتانسیلهای طبیعی و موقعیت جغرافیایی خاص خود، بافت و معماری نسبتاً بکر و دست نخورده، وجود جنگلهای راش و هم چنین دارا بودن امکانات رفاهی و اجتماعی لازم و حفظ فرهنگ غنی روستایی ظرفیت لازم برای توسعهی اقامتگاههای بومگردی در جهت رشد و توسعه آن منطقه را دارا است.
بومگردی، اقامتگاه بومگردی،طبیعتگردی،روستای سنگده
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1400 , ظرفیتهای توسعه اقامتگاههای بومگردی؛ مطالعه موردی: روستای سنگده در مازندران , اولین همایش ملی چالش ها و راهکارهای توسعه و توسعه پایدار در استان مازندران

تاریخ برگزاری : 29 ارديبهشت ماه 1400
تماس با ما
آدرس: مازندران - بابلسر – خيابان پاسداران – سازمان مركزي
تلفن: 01135303000
دورنگار:01135334253
کد پستی: 13534 – 47416
رایانامه: info@umz.ac.ir
© کلیه حقوق متعلق به همایش نگار میباشد. (همایش نگار نسخه 11.0.0)