

برگزار شده توسط : دانشگاه مازندران
هشتمین کنفرانس مهندسی و فیزیک پلاسمای ایران
تاریخ برگزاری : 25 تير ماه 1400
اثر پلاسما بر استریلیزاسیون و غیرفعالسازی میکروارگانیسمهای پستهی تازه نمونه موردی- پسته استان قزوین و گلسرخ
مهدیه چگینی , بابک محمدحسینی , محمدرضا خانی , عباسعلی جنتیزاده , فائزه قهرمان نژاد , فاطمه رضازاده
در این مطالعه، تاثیر پلاسما تورچ و پلاسما کلینر، بر محصول پسته تازه با پوست و بدون پوست و همچنین گلسرخ (گلبرگ و غنچه) بررسی شده است. بار میکروبی تمام نمونهها و نیز ویژگی های ظاهری و مطلوبیت عمومی آن ها، قبل و بعد از اصلاح، اندازهگیری شده است. نتایج، نشاندهندهی تاثیر مثبت پلاسما در کاهش بار میکروبی و حذف آلودگی تمام نمونهها و افزایش در زمان ماندگاری نمونه ها، ضمن حفظ شکل ظاهری و مطلوبیت عمومی آن ها بود. در مورد پسته تازه، بدلیل عدم امکان استفاده از دستگاه کلینر، پس از تکرار آزمایش در زمانها، توانها و فواصل مختلف، برای دستگاه تورچ، مقدار بهینهی توان W250 و زمانهای S 20 و 40 در فاصلهیcm 3 نمونه از نازل انتخاب شد. در نمونه گل سرخ، در خلا و در توانW 100 و در زمانS 300 ، بارمیکروبی کاهش یافت. آزمایش در همان شرایط با دستگاه پلاسما تورچ در فشار اتمسفردر توانW 200 و در زمان S 30 نیز انجام شد. بار میکروبی در این حالت نیز به مقدار قابل توجهی کاهش یافت. به دلیل اهمیت فاکتور زمان و هزینه های اقتصادی در صنعت و تجارت، اصلاح با پلاسماتورچ از نظر اقتصادی مقرونبهصرفه است و همچنین امکان ساخت دستگاه و استفاده در صنعت وجود دارد.
بار میکروبی، پلاسما تورچ، پلاسما غیر حرارتی
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1400 , اثر پلاسما بر استریلیزاسیون و غیرفعالسازی میکروارگانیسمهای پستهی تازه نمونه موردی- پسته استان قزوین و گلسرخ , هشتمین کنفرانس مهندسی و فیزیک پلاسمای ایران

تاریخ برگزاری : 25 تير ماه 1400
تماس با ما
آدرس: مازندران - بابلسر – خيابان پاسداران – سازمان مركزي
تلفن: 01135303000
دورنگار:01135334253
کد پستی: 13534 – 47416
رایانامه: info@umz.ac.ir
© کلیه حقوق متعلق به همایش نگار میباشد. (همایش نگار نسخه 11.0.0)