آخرین مهلت ثبت نام:
آخرین مهلت ارسال مقاله: 03 بهمن 1397
تاریخ برگزاری: 11 و 12 اردیبهشت 1398
برگزار کنندگان: دانشگاه مازندران
حامیان: انجمن علمی باستان شناسی، گروه باستان شناسی شورای متون پژوهشگاه علوم انسانی، انجمن علمی هنر اسلامی، پایگاه استنادی جهان اسلام، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، مرکز پژوهشی حوضه اقلیمی خزر دانشگاه مازندران (گروه پژوهشی تبرستان شناسی)
  • آخرین مهلت ارسال مقاله: 0 روز مانده
یکشنبه 25 آذر 1397
نتایج چکیده مقالات ارسالی؛ مرحله دوم

ضمن سپاس و قدردانی از مشارکت پژوهشگران ارجمند در ارسال چکیده مقالات به اولین کنفرانس ملی باستان شناسی و تاریخ هنر ایران، نتیجه داوری چکیده مقالاتی که تا تاریخ 97/8/25 به دبیرخانه کنفرانس رسیده است در فایل ذیل اعلام میگردد. لذا آن دسته از پژوهشگرانی که چکیده ارسالی آنها مورد پذیرش قرار گرفته، میبایست به منظور انتشار چکیده در مجموعه مقالات کنفرانس، دریافت گواهی پذیرش چکیده و نیز گشوده شدن گزینه «ارسال اصل مقاله» در پنل کاربری، مبلغ 500000 ریال (پنجاه هزار تومان) را از طریق سایت کنفرانس به صورت آنلاین پرداخت نمایند. پس از تأیید  پرداخت توسط دبیرخانه کنفرانس، گزینه «ارسال اصل مقاله» برای پژوهشگران ارجمند باز خواهد شد.

/_JiroConference/Files/Conference/18/Common/News/natayej.pdf