آخرین مهلت ثبت نام: 03 خرداد 1396
آخرین مهلت ارسال مقاله: 08 اردیبهشت 1396
تاریخ برگزاری: 03 خرداد 1396
برگزار کنندگان: دانشگاه مازندران، انجمن زیست شناسی ایران
حامیان: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، انجمن میکروب شناسی ایران، انجمن علوم و فناوری های میکروبی ایران، سیویلیکا مرجع دانش، کنفرانس یاب، انجمن زیست شناسی ایران، دانشگاه مازندران، مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، شهرداری بابلسر، شورای اسلامی شهر بابلسر، دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن، دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران
  • تاریخ برگزاری: -151 روز مانده
یکشنبه 22 اسفند 1395
نحوه پرداخت هزینه های ثبت نام
ضمن پوزش مجدد از مشکل پیش آمده در پرداخت آنلاین هزینه های ثبت نام، لطفا هزینه های ثبت نام را به شماره حساب اعلام شده در بخش «راهنمای ثبت نام و هزینه ها» در منوی درباره کنفرانس، واریز کنید. سپس فیش واریزی را از طریق صفحه شخصی خود در سامانه همایش، منوی «پرداخت هزینه ها» ارسال فرمایید.