آخرین مهلت ثبت نام: 30 شهریور 1396
سه‌شنبه 14 شهریور 1396
نحوه اقامت و پذیرایی
اطلاعیه شماره 4

به اطلاع شرکت کنندگان محترم ششمين سمینار دو سالانه كمومتريكس ایران می رساند:

طي هماهنگي هاي به عمل آمده، بسته اقامتي و غذا با ارائه تخفيف هاي ويژه براي شرکت کنندگان همایش در نظر گرفته شده است.

اسکان و پذيرايي شرکت کنندگان در طول دوره برگزاری درشهر بابلسر طبق جدول زیر صورت می پذیرد:

هزينه 2 شب اقامت در هتل بانك ملي بابلسر*، 2 وعده صبحانه و 2 وعده ناهار

1400000 ريال

هزينه 2 وعده ناهار

400000 ريال

* سوئیت ها به صورت 4 نفره مي باشد.

1- هزينه اسكان و پذيرايي همراه به ازاي هر نفر نيز 1400000 ريال مي باشد.

2- به تعداد افراد همراه هزينه ها را محاسبه و واريز نمائيد. ضروری است اسامی همراهان ونسبت آنان به صورت فایل word تهیه و در صفحه شخصی (منوی پرداخت هزینه ها) بارگذاری شود.

شركت كنندگان گرامي در صورت تمايل به استفاده از بسته اقامتي و غذا مي بايست حداكثر تا 10 مهرماه نسبت به پرداخت هزينه ها اقدام كنند.

نحوه پرداخت هزینه های اقامتی و رفاهی:

الف- مراجعه به بانک ملی و واریز هزینه ها به شماره حساب ۲۱۷۷۳۹۵۰۳۹۰۰۰ به نام " ذيحسابي دانشگاه مازندران" نزد بانک ملی ایران و بارگذاری تصویر فیش بانکی در صفحه شخصی همایش (منوی پرداخت هزینه­ ها)