آخرین مهلت ثبت نام:
آخرین مهلت ارسال مقاله: 30 آذر 1396
تاریخ برگزاری: 24 و 25 دی 1396
برگزار کنندگان: دانشگاه مازندران، دبیرخانه دائمی مجمع گفتگوهای فرهنگی ایران، آسیای مرکزی و قفقاز
حامیان: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دبیرخانه گفت و گوهای فرهنگی بین المللی
  • تاریخ برگزاری: -6 روز مانده
جمعه 22 دی 1396
قابل توجه پژوهشگران در پنل ها

به نام خداوند جان و خرد

پژوهشگران گرامی با سلام و احترام

از پژوهشگرانی که مقاله علمی آنها مورد تایید کمیته علمی همایش بین ­المللی گفت ­وگو­های فرهنگی ایران، آسیای مرکزی و قفقاز قرار گرفته است، خواهشمندم به نکات زیر توجه فرمایند:

•         هدف از گفت ­وگوها در این همایش تمرکز بر اشتراکات و قرابت­های فرهنگی میان ایران، آسیای مرکزی و قفقاز است نه تاکید به افتراقات و اختلافات.
  •             ارائه هر شرکت کننده در پنل بدون پاورپوینت در دو بخش می­باشد. ابتدا ارائه خلاصه پژوهشی در مدت 5 دقیقه و سپس گفتگو علمی در مدت 5 دقیقه خواهد بود.

5 دقیقه اول: در این بخش با هماهنگی رئیس پنل موضوع مورد بحث خود را با تأکید بر اشتراکات فرهنگی ایران و دولت ملت ­های آسیای مرکزی و قفقاز مطرح نموده و سپس منتظر بمانید تا پژوهشگران خارجی نیز مطالب خود را طرح کنند؛

5 دقیقه دوم: به موضوعات مطرح شده توسط سایر پژوهشگران پاسخ علمی بدهید و یا به ارایه راهکار ها برای حل مسئله و یا تقویت مباحث مطرح شده بپردازید تا در نتیجه میزان قرابت­ های فرهنگی، فکری، ارزشی و تاریخی دو طرف گفت­ وگوها تبیین و تاکید گردد.

•          زمان برگزاری همایش روز­های 24 و 25 دی ماه می­باشد. مهمانان خارجی و مهمانان سایر دانشگاه­ ها و مراکز علمی در عصر  روز 23 دی ماه در بابلسر حضور می­ یابند. همایش از صبح روز 24 تا ظهر 25 برگزار می­شود.
  •           مکان افتتاحیه و سخنرانی های ویژه در صبح روز یک شنبه 24 دی ماه در سالن همایش دانشکده هنر و معماری؛ پنل های اول و دوم در بعد از ظهر روز یک شنبه در سالن همایش سازمان مرکزی دانشگاه (Webinar Room)؛ پنل سوم و اختتامیه نیز در روز دوشنبه در سالن همایش سازمان مرکزی دانشگاه، برگزار خواهد شد.

به امید دیدار و موفقیّت

دبیر علمی همایش بین ­المللی